RoboMarkets vienkāršo R StocksTrader tirdzniecības nosacījumus: tirdzniecības nosacījumu maiņa, paplašināts akciju saraksts, moderns tirdzniecības API

22.08.2024 / 08:20

Dārgie klienti,

RoboMarkets ievieš atjauninājumus R StocksTrader platformā, lai uzlabotu jūsu tirdzniecības pieredzi. Mēs vēlamies nodrošināt konkurētspējīgus tirdzniecības nosacījumus un ar prieku paziņojam šādas inovācijas:

1. Komisijas maksas noņemšana un atjaunināta pieeja sprediem

Mūsu mērķis ir padarīt tirdzniecību tik pieejamu, cik iespējams, tāpēc mēs vienkāršojam R StocksTrader platformas tirdzniecības nosacījumus. Visas rīkojuma veikšanas maksas ir pilnībā noņemtas.

Ko tas nozīmē:

  • Minimālas izmaksas: sāc investēt ar mazu summu, nepārmaksājot par katru rīkojumu.

  • Caurskatāmi un skaidri noteikumi: mūsu rīkojumu izpildes maksas tagad tiks iekļautas spredā*. Tirgus spreda palielinājums nepārsniegs 0.3% no akcijas vai CFD vērtības.

* spreds: starpība starp pirkšanas un pārdošanas cenu

Jaunie tirdzniecības nosacījumi stāsies spēkā 2024. gada 2. septembrī.

Būtiska informācija par atvērtajiem darījumiem

Visi rīkojumi, kas izpildīti pēc 2. septembra tiks apstrādāti ar jaunajiem nosacījumiem. Lai aizvērtu pozīciju ar pašreizējiem nosacījumiem, mēs iesakām nosūtīt attiecīgo aizvēršanas rīkojumu pirms 2024. gada 2. septembra.

2. Jaunas investīciju iespējas: vairāk kā 150 jaunas akcijas

Mēs esam būtiski paplašinājuši tirdzniecībai pieejamo instrumentu sarakstu ar vairāk kā 150 īstajām akcijām. Starp tām ir tādas labi zināmas kompānijas, kā:

  • RDDT.ny (Reddit Inc.):

    Reddit, Inc. darbojas kā izklaides, sociālās tīklošanās un ziņu vietne, kur reģistrēti kopienu biedri var sūtīt savu saturu. Tā nodrošina tiešsaistes ziņu pakalpojumus, kur lietotāji paši izvēlas un ranžē savu saturu. Firma arī piedāvā personalizētus filtrus dienas stāstiem, izmantojot iepriekšējos balsojumus, lai noskaidrotu, kādu saturu lietotājs labprāt lasītu.

  • ARTV.nq (Artiva Biotherapeutics Inc.):

    Artiva Biotherapeutics, Inc. ir biotehnoloģiju kompānija, kas ārstē asins vēžus. Tā piedāvā NK šūnu terapijas vēzim. Kompāniju dibināja Tomass Dž. Ferels 2019. gadā un tās mītne ir Sandjego, Kalifornijā.

  • ASAN.ny (Asana, Inc.):

    Asana, Inc. izstrādā darba pārvaldības platformu, kas palīdz organizācijām deleģēt darbu sākot no ikdienas uzdevumiem, un beidzot ar funkcionāli stratēģiskām iniciatīvām.

  • YMAB.nq (Y-mAbs Therapeutics, Inc.):

    Y-mAbs Therapeutics, Inc. ir klīniskās stadijas biofarmaceitiskā kompānija, kas fokusējas uz antivielās balstītu vēža terapeitisko produktu izstrādi un komercializēšanu. Tās pakalpojumi iekļauj pētniecību, proteīnu inženieriju un klīnisko un regulatoro atbalstu.

 

Jūs tagad variet diversificēt savus portfeļus, pievienojot akcijas no pasaules lielākajām kompānijām.

3. Tirdzniecības API palaišana

R StocksTrader platformā tagad ir pieejams tirdzniecības API.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis tirgonis, kas izstrādā savus algoritmus, vai arī mazāk pieredzējis investors, jūs tagad variet:

  • izstrādāt pielāgotas tirdzniecības stratēģijas
  • testēt tās demo kontos, pirms sākt īstu tirgošanos ar tām
  • integrēt API ar jebkurām sistēmām un platformām
  • tirgot akcijas un citus instrumentus no vienas saskarnes
 

Mēs esam pārliecināti, ka šīs izmaiņas jums palīdzēs sasniegt jaunus augstumus jūsu investīcijās un tirdzniecībā. Paldies, ka izvēlaties RoboMarkets!

Ar cieņu
RoboMarkets Komanda