RoboMarkets: būtiska informācija par NVIDIA akciju šķelšanu 2024. gada 10. jūnijā

10.06.2024 / 14:33

Dārgie Klienti un Partneri,

2024. gada 10. jūnijā NVIDIA Corporation akcijas tiks šķeltas. Akciju šķelšana ir korporatīvā darbība, kuras rezultātā kompānija palielina emitēto akciju skaitu par konkrētu reizinātāju un izdala katras akcijas vērtību ar šo pašu skaitli.

NVIDIA Corporation veiks 1 par 10 akciju šķelšanu (1 akcija tiks sašķelta 10).

Kā tas ietekmēs pozīcijas un rīkojumus?

Ja jums ir atvērtas NVIDIA Corporation akciju pozīcijas, vai arī plānojat tādas atvērt, lūdzu, pievērsiet uzmanību šīm izmaiņām, kuras stāsies spēkā 2024. gada 10. jūnijā:

MetaTrader 4 / MetaTrader 5 īstie konti

Šķelšanas procedūra notiks 10. jūnijā un tiks pabeigta pirms ASV biržas sesijas sākuma 15.00 (pēc servera laika).

  • Visi gaidošie rīkojumi (Buy Limit, Buy Stop, Sell Limit, Sell Stop, Buy Stop Limit, Sell Stop Limit, Stop Loss un Take Profit) ar NVDA tiks atcelt pirms tirdzniecības sesijas atvēršanās 10. jūnijā plkst. 16.31 (pēc servera laika).

  • NVDA pozīcijām atvēršanas cena tiks dalīta ar 10 plkst. 15.00 (pēc servera laika).

  • Katras atvērtās NVDA pozīcijas apjoms tiks pareizināts ar 10.

MetaTrader 4 / MetaTrader 5 demo konti

  • Visi gaidošie rīkojumi (Buy Limit, Buy Stop, Sell Limit, Sell Stop, Buy Stop Limit, Sell Stop Limit) ar NVDA tiks atceltas pirms tirdzniecības sesijas atvēršanas 10. jūnijā plkst. 16.31 (pēc servera laika).

  • Visas atvērtās NVDA pozīcijas tiks aizvērtas 10. jūnijā pirms tirdzniecības sesijas atvēršanas.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka ja jūs izmantojat Ekspertu Padomdevēju (EP), mēs iesakām sazināties ar tā izstrādātājiem par to, vai tā kodam ir nepieciešamas modifikācijas, lai nodrošinātu pareizu akciju šķelšanas cenas datu interpretāciju

R StocksTrader konti

Šķelšanas procedūra notiks 10. jūnijā un tiks pabeigta pirms ASV biržas sesijas sākuma 15.00 (pēc servera laika).

  • Akciju šķelšanas procedūras laikā visi aktīvie gaidošie rīkojumi (Buy Limit, Sell Limit, Stop Loss un Take Profit) ar NVDA tiks atcelti.

  • NVDA pozīcijām, kas atvērtas pirms šķelšanas, 10. jūnijā plkst. 15.00 (pēc servera laika) atvēršanas cena tiks dalīta ar 10.

  • 10. jūnijā plkst. 15.00 (pēc servera laika) visu atvērto NVDA pozīciju apjoms tiks reizināts ar 10.

  • Visas pozīcijas jebkurā no šiem instrumentiem, kas ir vienā un tajā pašā virzienā un atrodas vienā un tajā pašā kontā, tiks apvienotas vienā jaunā pozīcijā. Jaunās pozīcijas atvēršanas cena un apjoms tiks balstīts vidējā svērtajā cenā no visām turētajām pozīcijām pirms šķelšanas.

Jūsu tirdzniecības termināļa vēsturiskie grafiki tiks atjaunināti, lai atspoguļotu jaunās augstāk minēto instrumentu cenas.

Visi citi tirdzniecības nosacījumu aspekti paliek nemainīgi. Lūdzu, ņemiet vērā augstāk minēto informāciju, kad plānojiet savu tirdzniecības aktivitāti.

Ar cieņu
RoboMarkets Komanda